raalte wint opnieuw van vilsteren

Raalte heeft voor de tweede keer dit seizoen van Vilsteren gewonnen: 2-0. Eerder in het seizoen werd het nog 2-3 voor Raalte. De man van de wedstrijd was Semih Vural, die in de laatste 5 minuten van de wedstrijd 2 keer wist te scoren. Door de overwinning komt de ploeg van Raalte-trainer Jan Plagman op 19 punten uit 12 wedstrijden. Voor Vilsteren was het alweer de 5e nederlaag in een uitwedstrijd op rij.

Ondanks de overwinning was Plagman niet te spreken over het spel van zijn ploeg. “Er was te weinig beleving in het team. Of dat door het slechte weer komt weet ik niet. Het leek alsof sommige jongens dachten ‘het komt wel goed’, maar als het lang 0-0 blijft ga je tegen jezelf spelen”. De oefenmeester vindt dat zijn elftal met spaarzame kansen in de eerste helft al afstand had kunnen nemen.

Al met al is Plagman gematigd tevreden over de eerste seizoenshelft. “We begonnen sterk met een paar goede overwinningen, daarna gingen we slechter spelen en verloren we meer. Gelukkig kunnen we het jaar afsluiten met een overwinning.” De trainer vindt dat zijn ploeg gemiddeld 2 punten per wedstrijd had moeten halen. Met 19 punten uit 12 wedstrijden hebben ze dus 5 punten minder gekregen. Het doel voor de tweede helft van de competitie is het afdwingen van promotie door het bereiken van de play-offs. De eerstvolgende wedstrijd speelt Raalte na de winterstop tegen SDOL.

Dick Runherd, de trainer van Vilsteren, was wel tevreden over het vertoonde spel van zijn elftal. “We hebben geknokt voor een resultaat, maar we missen een killer rond het doel van de tegenstander. Na de 1-0 zijn we aanvallender gaan spelen en we kregen nog twee grote kansen. Helaas maken we die niet af en maakt Raalte in de blessuretijd nog 2-0.” De oefenmeester vindt het terecht dat Raalte heeft gewonnen, maar de uitslag is volgens hem geflatteerd. “Eén doelpunt verschil was denk ik terecht geweest.” Voor Vilsteren zit de eerste seizoenshelft er nog niet op, want op 13 december wacht de inhaalwedstrijd thuis tegen Bornerbroek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.