Home / archiefcentraal / projectsports organiseert indoor voetbaldagen

projectsports organiseert indoor voetbaldagen

Het is voor voetballers die uitkomen in de F-, E- en D-pupillen een mooie kans om eens te voetballen in de zaal. Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en bovendien zijn er geen weersinvloeden. De voetballers beoefenen gedurende de voetbaldagen een aantal verschillende voetbalonderdelen, zoals zaalvoetbal, voetvolley, soccer-squash en voetbalgym. Daarnaast komt ook het Champions League toernooi in een ander jasje terug. Tussendoor staat er natuurlijk weer een heerlijke lunch klaar voor de deelnemers en zorgt fruit tijdens de pauzes voor de benodigde vitamines.

Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen tegen 16.00 uur. Iedere voetballer ontvangt een indoor voetbalshirt, die zelfs met naam bedrukt kan worden. Wil jij bij deze eerste indoor voetbaleditie zijn en de sfeer ervaren van een echte topsporter binnen de oranje gangen van de Trefkoele+? Schrijf je dan snel in via www.projectsports.nl

De kosten voor deze eerste indoor voetbaltweedaagse bedragen €69,50 en zijn inclusief het voetbalshirt en de lunch.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.