Home / archiefcentraal / printhuus nieuwe hoofdsponsor muziekvereniging excelsior

printhuus nieuwe hoofdsponsor muziekvereniging excelsior

De blaaskapel laat trots het logo op de zijkant van het polohirt en de jassen zien. André: “Op uniformen is het gewoon niet mogelijk om een logo te laten plaatsen en bij de blaaskapel kan dit gelukkig wel. Wij zijn heel blij met de nieuwe hoofdsponsor. Naast de Club van 50 vele donateurs is sponsoring echt noodzakelijk. Met alleen contributie kom je niet ver, want muziekinstrumenten, gediplomeerde docenten en dirigenten, kleding en ons eigen gebouw kosten veel geld. Gelukkig kunnen we voor al ons drukwerk, textielbedrukking, banners en ander reclamemateriaal bij Printhuus aankloppen.”

Wilko Jan: “Wij hebben bewust voor de muziekvereniging gekozen, niet alleen omdat drie van onze gezinsleden actief zijn bij de vereniging, maar ook omdat wij muzikale vorming heel belangrijk vinden. Om een actieve vereniging zoals Excelsior te kunnen ondersteunen als lokale ondernemer is alleen maar mooi. Muziek is van en voor iedereen en hoort gewoon bij Dalfsen.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.