Home / archiefcentraal / postduivenvereniging de vechtvogels bestaat 70 jaar

postduivenvereniging de vechtvogels bestaat 70 jaar

Voor het tijd is voor de viering van het 70-jarig bestaan, staat eerst nog de jaarlijkse tentoonstelling op het programma. Deze vindt plaats op zaterdag 19 december, eveneens in het clublokaal aan de Singel 3. De duiven worden zaterdagmorgen gekeurd door keurmeester de heer J.Kroeze uit Leek.

De gekeurde duiven zijn vanaf 14.00 uur te bezichtigen en dan is ook bekend wie zich winterkampioen 2015 van de Vechtvogels mag noemen. De vereniging schrijft: “Verder is er deze middag een prijsuitreiking van de bonnen schenker / koper competitie 2015. Tevens is er een bonnenverkoop van jonge duiven broed 2016 geschonken door regionale kampioenen. Iedereen is van harte welkom, de toegang is vrij.”

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.