Home / archiefcentraal / poll meningen verdeeld over extra koopavonden december

poll meningen verdeeld over extra koopavonden december

De decembermaand is in volle gang. Traditiegetrouw een maand van veel gezelligheid en cadeautjes. Rond Sinterklaas en Kerst doen we massaal onze inkopen. Toch sluiten veel winkels doordeweeks ‘gewoon’ rond zes uur de deuren. Afgelopen week ging de poll op Vechtdal Centraal voor extra koopavonden in de laatste maand van het jaar. Ongeveer de helft van de bezoekers vindt dat de winkels wel wat meer ‘s avonds hun deuren mogen openen.

Pauw
Sylvana Simons was afgelopen vrijdag aan de tafel van Pauw uitgenodigd om te vertellen hoe zwaar het kan zijn als donkergekleurd mens de Sinterklaastijd door te komen. Vanuit Ommen schoven een hulpsinterklaas en een hulppiet aan, maar een sterk optreden werd het niet. Dat kwam mede doordat Simons volop ruimte kreeg om haar verhaal te doen, terwijl hulpsint Rob amper spreektijd kreeg. De poll van deze week luidt:

[poll id=51]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.