Home / archiefcentraal / palthehof organiseert tentoonstelling over melkveehouderij

palthehof organiseert tentoonstelling over melkveehouderij

Alles wat direct en indirect met koeien en kalveren te maken heeft is welkom. Melkersgereedschap, schetsen van dieren, circulaires en andere documenten van de melkfabriek, materialen die op de melkfabriek werden gebruikt, foto’s, melkgeldzakjes, monsterboekjes, notulenboeken en andere documenten van bijvoorbeeld dierenverenigingen, KI-materiaal, documenten, medailles en foto’s met betrekking tot een bijzondere prestaties van een koe, prijzen van veekeuringen; het is allemaal welkom.

De bruiklenen worden geregistreerd en zijn verzekerd gedurende de tijd dat ze in het museum zijn. Nadat de tentoonstelling is afgelopen, krijgt iedereen in november 2016 zijn eigendommen terug. Alle ingebrachte spullen moeten duidelijk voorzien zijn van naam en adres. Wanneer dat niet het geval is, kan een garantie op juiste teruggave niet worden gegeven.

Bij een dusdanig groot aanbod kan het nodig zijn dat er een keuze gemaakt moet worden uit het aangeboden materiaal. Daarom wordt er, evenals andere jaren, geen garantie gegeven dat al het ingeleverde wordt tentoongesteld. Dat mag je evenwel niet weerhouden het materiaal in te brengen. Zonder inbreng valt er niets te kiezen voor het museum. Mocht je op 31 december verhinderd zijn, dan kan je altijd een afspraak maken.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.