open huis bij computersoos balkbrug

Stap voor stap aan de slag met je tablet of computer en internet. Je kunt het allemaal leren bij het SeniorWeb Leercentrum, onder de geduldige begeleiding van de vrijwilligers. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

De lessen en cursussen beginnen weer vanaf 18 januari en vanaf 19 januari is er een vrije inloop. Je kunt dan van 14.00 tot 16.00 uur bij de Computersoos terecht met je vragen en problemen over computer, iPad en tablet.

Computersoos Balkbrug is te vinden aan de Kruizingastraat 17 in Balkbrug. Kijk voor meer informatie op www.compusoos.nl of neem contact op met 0523-656889. Je bent op 5 januari van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.