Home / archiefcentraal / midwinterhoorn winterwandeling door het reestdal

midwinterhoorn winterwandeling door het reestdal

Juist in de winter, als de natuur in winterrust is, is het heerlijk wandelen. De roep van de midwinterhoornblazers, vuurkorven en warme chocolademelk na afloop, allen ingrediënten om er een meer dan sfeervolle wandeling van te maken. PP Mangerie staat deze middag bij het Bezoekerscentrum met zijn stijlvolle rollende keuken om ook de inwendige mens te verwarmen. Voor of na je wandeling kan je genieten van een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood met spek of een broodje pulled-porc.

Bezoekerscentrum De Wheem is op zondag 20 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het bezoekerscentrum is in gezellige kerstsferen en de vrijwilligers verwelkomen je graag in de heerlijke warme Gelagkamer om te genieten van een warme kop koffie of thee na de winterse wandeling. Voor de kinderen is er het spannende Speelnatuurpad gelegen achter het Bezoekerscentrum, hier kunnen ze het pad van Bas de Das volgen en heerlijk klimmen, klauteren en hutten bouwen naar harte lust.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.