Home / archiefcentraal / maak kennis met obs nieuwebrug tijdens de kerstviering

maak kennis met obs nieuwebrug tijdens de kerstviering

De kinderen starten op 17 december gezamenlijk met een feestmaal. Terwijl de kinderen aan het toetje zitten komen ouders, grootouders, broertjes en zusjes, ex-leerlingen en andere betrokken aan om de kinderen op te wachten. Onder het genot van krentenwegge met warme chocomel of glühwein, en in de aangename warmte van de vuurkorven, luisteren allen naar de kerstliederen die de verschillende groepen hebben ingestudeerd. Ondertussen staan de ezels langs het plein en genieten van alle aandacht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige school in de bossen en gun jij je kind een vrije, onbezorgde en rijke plaats om al zijn talenten te ontwikkelen? Kom dan vooral een kijkje nemen en wees welkom op de kerstviering. OBS Nieuwebrug is gevestigd aan de Barkeweg 3. Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan contact op met info@obsnieuwebrug.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.