ludieke kerstmannenloop in nieuwleusen

De organisatie zorgt voor afzetting van de route wanneer de lopers passeren. Er wordt evenwel op eigen risico gelopen. Inschrijving en start is bij Bos Bedden aan Den Hulst. Vanaf daar lopen de Kerstmannen gezamenlijk via de Burg. Backxlaan naar de Kerstmarkt op de Grote Markt, waar de deelnemers getrakteerd worden op warme chocolademelk.

Voor de liefhebbers is er dan nog de mogelijkheid om de loop uit te breiden met enkele rondjes Weth. Nijboerstraat – Weth. vd Berglaan – Weth Prinsstraat – Backxlaan (1 rondje is 500 meter). Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 en de opbrengst komt ten goede aan de uitbreiding van Museum Palthehof. Bij je inschrijving ontvang je een kerstmuts aangeboden door Bos Bedden.

De start is om 19.00 uur en de inschrijving gaat om 18.30 uur open. Ben je een echt rendier? Doe dan mee en kom als Kerstman, Kerstvrouw, Kerstelf, Kerstboom… Kortom, wees creatief! Hang jezelf vol met (kerst)verlichting. Dress to impress!

Kijk voor meer informatie over de Kerstmannenloop op www.ag85.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.