Home / archiefcentraal / liefst 41 ommer ondernemers op kerstfair

liefst 41 ommer ondernemers op kerstfair

Onder andere een ijsbaan, een levende kerststal, paarden, springkussens een echte kersttrein zorgen voor voldoende vermaak. De muziek wordt verzorgd door onder andere Intermezzo en Stukoz, een studentenkoor uit Zwolle. Door het hele centrum lopen de beroemde figuren van Frozen waar je mee op de foto kan.

Ook is er de mogelijkheid geschminkt te worden en kan je meedoen aan een kleurplatenwedstrijd. Tegen inlevering van je kleurplaat ontvang je een mooie Frozen drinkbeker. Die kan je direct vullen met limonade uit de Frozen drinkfontein. De mooiste kleurplaten worden beloond met een kadobon van de Intertoys, ter waarde van €50,00. Voor de kunstliefhebber is er een tent vol kunst en ook de kerk is geopend voor een bezoek. De winkels zijn geopend tot 21.00 uur.

De kerstfair wordt georganiseerd door de Handelsvereniging Ommen. De organisatie ziet je graag op 19 december op de kerstfair in Ommen. Voor meer informatie check de Facebookpagina: Kerstfairommen. De volgende bedrijven zijn aanwezig:

Quinn
Intertoys
Prima Vista
Bakker Vd Most
Daan Mode
De Fakkel
Blokker
Husselmus
Pearle
Unive
Lake Side
Woods
Readshop
Ter Stal
Zandbergen Juwelier
Donna
Samen Sterk
Wijnhof
Noggus en Noggus
Cecil
Quattro store
Antonio ijs en chocolade
Leff
K-Vriendelijk
Zuiver skin care
Keurig kleurig
Fotolavie
Magnetic wellness sampimom
Primera
Creabest
Limburgia
Beste stek
Gessetto
Albert Heijn
Buurtzorg Ommen
Chaos and Order
Jemako
Stichting Oekraine
Het Baken
Veltmaat
Hoving

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.