levende kerststal in de reestkerk

In en om de kerk zijn meerdere activiteiten. In de kerk staat een levende kerststal, compleet met een echt kerstkindje en levende dieren. Tussen 14.00 uur en 17.30 uur zijn er kerstvoorstellingen in de Reestkerk waaraan de lokale lagere scholen meewerken onder de bezielende leiding van oud-schoolmeester Henk Jentink. Het belooft een prachtige voorstelling te worden, geheel in stijl met het traditionele kerstverhaal.

Buiten rond de Reestkerk kan je vanaf 13.00 genieten van buitenactiviteiten, versnaperingen, knappend houtvuur, kerstmuziek en hopelijk sneeuw. Ook de Wheem is geopend voor publiek. Er is voldoende parkeerruimte rond de kerk en op de parkeerplaats bij de Wheem, gelegen tegenover de kerk.

Iedereen is van harte welkom op deze middag. De gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk vanaf 13.00 uur. Na afloop van de voorstelling is er bij de uitgang de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage in de collectezak te doen. Voor meer informatie kan je terecht op www.vriendenvandereestkerk.nl en de Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.