lessons and carols door jongenskoor dalfsen

Er zijn op die dag twee uitvoeringen die niet geheel identiek zijn. De organisatie krijgt wel eens reacties binnen van sommigen uit het publiek dat zij het jammer vinden dat alles in het Engels is. Daarom wordt nu voor het eerst in de middagviering de lezingen in het Nederlands gedaan. ’s Avonds is het programma wel geheel in het Engels. Het programma bevat naast diverse hele bekende Carols ook minder bekend repertoire.

Jongenskoor Dalfsen heeft momenteel verschillende goede koorsolisten waarvan een deel zich zal laten horen. Geliefd zijn ook de heldere en krachtige bovenstemmen van de jongens boven de samenzang uit. De begeleider is Adriaan Koops. De uitvoeringen starten om 16.30 uur en 19.30 uur. De toegang is gratis en er is een collecte bij uitgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.