lemeler esch genomineerd voor camping van het jaar

De Lemeler Esch Natuurcamping is genomineerd voor de wijze waarop zij het thema natuur onder de aandacht brengen bij hun (jonge) gasten. Het is bekend dat ervaringen in de natuur gezond, leuk en erg belangrijk voor ontwikkeling, respect en waardering ervan. Veel kinderen komen veel te weinig in de natuur tegenwoordig. Door nadruk te leggen op een specifiek natuurthema maakt de camping kinderen enthousiast en bewust. In het seizoen 2015 heeft de camping daarom het thema water centraal gesteld. Water is namelijk één van de belangrijkste elementen voor mens en natuur. In de communicatie, tijdens kinderactiviteiten, bij aankomst, in het Boscafé; overal kwam het natuurthema weer terug. 

Uit massale inzendingen zijn naast De Lemeler Esch drie andere campings in Europa genomineerd: camping De Lakens uit Nederland, Camping Union Lido uit Italië en Camping Coco Sweet uit Frankrijk. De winnaar wordt op 13 januari bekendgemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Bezoek de website van De Lemeler Esch voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.