Home / archiefcentraal / lemele en drienerlo delen punten

lemele en drienerlo delen punten

Lemele trof in Drienerlo een tegenstander dat tot nu toe één punt meer had behaald in de zaterdag 3e klasse D. Beide teams leken op papier dus aan elkaar gewaagd en dit kwam vanmiddag ook in de score tot uiting.

Na ruim een kwartier spelen viel het eerste doelpunt van de wedstrijd en het waren de studenten uit Enschede die op een 0-1 voorsprong kwamen. Sido Grin was de man die de ban brak namens de bezoekers. Een kwartier later maakte Lemele voor de eerste keer deze middag gelijk dankzij spits Tim Woudsma. Lemele ging echter nog wel met een achterstand de kleedkamer in. In de 38e minuut trof Sido Grin voor de tweede maal doel en zijn 1-2 bleek het laatste doelpunt voor de theepauze vanmiddag.

In de tweede helft was het weer de beurt aan Lemele. Steven Warmelink trok namens de thuisploeg in de 53e minuut de stand weer gelijk. Vervolgens speelde zich voor de derde maal deze middag hetzelfde scenario af. David van der Meijden bracht tien minuten na de gelijkmaker van Lemele de bezoekers weer op voorsprong. Ook deze goal van Drienerlo werd gevolgd door een gelijkmaker van Lemele, ditmaal was het weer Tim Woudsma die met zijn tweede van de middag beide ploegen op gelijke hoogte bracht.

3-3 bleek tevens de eindstand van vanmiddag. Beide teams hielden dus een punt over aan het doelpuntrijke duel waarin ze aan elkaar gewaagd waren. Hiermee is voor de ploegen in 3D ook het laatste duel voor de jaarwisseling gespeeld. Lemele gaat de winterstop in met een achtste plek in 3D en hervat de competitie op 23 januari met en uitwedstrijd bij Blauw Wit’66 in Holten.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.