leden pc avereest presteren op sinterklaas indoor springen

Van 2 tot 5 december vond het ‘Sinterklaas Indoor Springen’ in De Diamanthal in Balkbrug plaats, georganiseerd door Ponyclub Avereest e.o. en LR Avereest. De eigen ponyclub leden presteerden goed. Tessa Rumph reed met haar pony I Follow You een net foutloos parcours in de klasse B, cat. C en kreeg van de jury 81 stijlpunten, waarmee ze 1e werd. Als extra prijs kreeg Tessa een mooie deken van het Sinterklaas Indoor 2015. Lobke Smit won met haar pony Rebelle met 83,5 stijlpunten de 4e prijs in de klasse B-klassiek, cat. D. Paulien ten Kate reed met haar pony Zita een snel 2-fasen parcours in de klasse L, cat. D/E en dat was goed voor de 5e prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.