kom naar de kerstfair in ommen

Onder andere een ijsbaan, een levende kerststal, paarden, springkussens een echte kersttrein zorgen voor voldoende vermaak. De muziek wordt verzorgd door onder andere Intermezzo en Stukoz, een studentenkoor uit Zwolle. Door het hele centrum lopen de beroemde figuren van Frozen waar je mee op de foto kan.

Ook is er de mogelijkheid geschminkt te worden en kan je meedoen aan een kleurplatenwedstrijd. Tegen inlevering van je kleurplaat ontvang je een mooie Frozen drinkbeker. Die kan je direct vullen met limonade uit de Frozen drinkfontein, als het tenminste niet vriest. De mooiste kleurplaten worden beloond met een kadobon van de Intertoys, ter waarde van €50,00. Voor de kunstliefhebber is er een tent vol kunst en ook de kerk is geopend voor een bezoek. De winkels zijn geopend tot 21.00 uur.

De kerstfair wordt georganiseerd door de Handelsvereniging Ommen. De organisatie ziet je graag op 19 december op de kerstfair in Ommen. Voor meer informatie check de Facebookpagina: Kerstfairommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.