Home / / knutsel je eigen lampion in dalfsen

knutsel je eigen lampion in dalfsen

Aan de knutselmiddag zijn geen kosten verbonden en er wordt gezorgd voor drinken en wat lekkers. Kan je niet komen knutselen en/of heb je geen eigen lampion? Dan mag je een mooie lampion lenen. Deze kan je op vrijdagavond 11 december afhalen bij de Westermolen.

Dit jaar wordt tijdens de optocht gecollecteerd voor Stichting Make-A-Wish. Het opgehaalde bedrag wordt ingeleverd bij Het Glazen Huis. De Oranjevereniging ziet je graag op woensdagmiddag 9 december en op vrijdagavond 11 december. “Doe jij met ons mee? Samen verlichten we de straten!”

Lees ook

Schaakvereniging Het Zwarte Paard start het nieuwe seizoen

OMMEN – Ook de schaakvereniging Het Zwarte Paard in Ommen is weer begonnen met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.