Home / archiefcentraal / kijken proeven en beleven op de indoor kerstmarkt bij kph

kijken proeven en beleven op de indoor kerstmarkt bij kph

Zowel voor de echte keuken prinsen/prinsessen als voor degene die ook graag eens wild op het menu zou willen zetten, maar geen idee heeft waar mee te beginnen of hoe te bereiden is deze kerst indoor een absolute must. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kok van Simply Spices aanwezig die iedereen graag voorziet van informatie, maar hij zal u ook wat laten zien en proeven.

Ook aan entertainment wordt gedacht. Dit jaar is docent Yves Diabaté uitgenodigd om voor de gehele dag djembéworkshops te komen verzorgen. Het leren spelen op de djembé is heel laagdrempelig en iedereen van jong tot oud kan mee doen. In een groep worden één- of twee-voudige partijen door elkaar gespeeld waardoor een fantastische melodie van ritmische klanken ontstaat. Het is hierbij niet nodig dat iemand noten kan lezen, maar het gaat hierbij om het gevoel. Wanneer iemand tijdens de workshop echt enthousiast is geworden bestaat er zelfs de mogelijk om bij de docent op cursus te gaan.

Verder is er weer volop gelegenheid om te genieten van de glühwein, koffie, thee of warme chocolademelk (alle hapjes en drankjes zijn zoals altijd gratis). Voor de kinderen is er volop vermaak en ook kerstcadeautjes kopen is mogelijk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.