kerstsfeer in de synagoge in dalfsen

De arrangementen die je tijdens de expositie kunt bewonderen laten veel ideeën zien voor de verwerking van veel natuurlijke materialen. Er zijn bijvoorbeeld objecten te zien die gemaakt zijn van snoeihout van diverse struiken en bomen. Het is toch zonde om na de herfstsnoeibeurt in de tuin al dat mooie materiaal in de container te gooien, terwijl het goed gebruikt kan worden om creatief mee aan de slag te gaan. De ondergronden die daardoor ontstaan zijn uniek en dus niet massaal te koop in de winkel.

In de versieringen wordt natuurlijk ook gewerkt met de bekende en minder bekende groensoorten, bessen en dergelijke. Ook de kerstballen ontbreken niet. Kom dus ideeën op doen en ga zelf aan de slag om een mooi kerstarrangement te maken voor thuis. Tijdens de expositie is iemand aanwezig die u antwoord kan geven op alle vragen over de vervaardiging van de arrangementen.

Openingstijden expositie
Zaterdag 19 december van 13.00 tot 17.00 uur
Zondag 20 december van 13.00 tot 17.00 uur
Maandag 21 december van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 22 december van 13.00 tot 17.00 uur
Woensdag 23 december van 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag 24 december van 13.00 tot 15.00 uur.

De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.