Home / archiefcentraal / kerstmarkt op landgoed eerde

kerstmarkt op landgoed eerde

Uiteraard is er gelegenheid voor het nuttigen van verschillende hapjes en drankjes en is er Midwinterhoornmuziek aanwezig. Deze Kerstmarkt is voor een groot deel georganiseerd door de leerlingen van de IGCSE examenklas als eindopdracht voor het vak Travel & Tourism. Bewoners van verschillende ouderencentra zijn ook speciaal uitgenodigd.

De leerlingen, merendeel afkomstig uit het buitenland, willen graag integreren in de lokale gemeenschap. Deze kerstmarkt is een stap die zij met plezier zetten. Niet alleen is er een flinke toename van buitenlandse kinderen in de school, maar de school ziet ook een stijgende belangstelling van Nederlandse kinderen uit de omgeving voor het Internationale Onderwijs. Een vorm van onderwijs dat steeds meer aan populariteit wint mede door de Internationalisering van onderwijs en samenleving.

Iedereen in de school vindt het fantastisch om mensen van buiten de school te laten kennis maken met hun leef- en leeromgeving tijdens een Kerstmarkt. Je bent dus van harte welkom om Eerde eens op een andere manier te ervaren.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.