Home / archiefcentraal / kerstkransenverkoop lions blijkt gouden greep

kerstkransenverkoop lions blijkt gouden greep

“Wat een enthousiasme hebben we de afgelopen week gevoeld bij de ondernemers in het eigen Vechtdal”, vat mede-organisator Klaas Agricola samen. “Hoewel ik zonder wethouderspet bij de ondernemers langs ga, word ik overspoeld met grote bestellingen. We hoeven de kerstkrans niet eens te laten zien en dan toch worden er bestellingen geplaatst van soms maar liefst 100 of meer.” Hans Frijling van de organiserende commissie valt Agricola bij: “Wat is dit geweldig om mee te maken. Er zijn al vele acties door de Lions gedaan maar dit slaat echt alles. We hopen het GlazenHuis Dalfsen hiermee aan een groot succes te helpen en daarmee Make A Wish enorm blij maken. We gaan nog door tot zaterdag de 12de.”

“Pas op 10, 11 en 12 december is de verkoopactie deur-aan-deur gepland. Qua planning hebben we daar het zwaartepunt van de verkoop gedacht.” Bernhard Kootstra neemt als voorzitter de verantwoordelijkheid voor de voortijdige leegverkoop. “Die verantwoordelijkheid is wat mij betreft niet zo moeilijk. Immers, het doel is duidelijk en met een resultaat dat alles voortijdig op lijkt te zijn, ben ik in de eerste plaats trots op dat geweldige succes. Ook trots op onze Lionsleden die vrijwillig de verkoop op zich nemen. We rekenen erop dat we nog een extra aantal roomboterkerstkransen bovenop de bestelling van 1.500 kunnen regelen. Nogmaals, Make-A-Wish is voor ons het grote doel.”

GlazenHuis Dalfsen
De vraag is hoe de inwoners van Dalfsen nog een Roomboterkerstkrans kunnen bemachtigen? Jan Rooijakkers, logistiek planner van de actie, denkt hardop na: “Wij willen in de stand op de GlazenHuis locatie Kerkplein liever geen op=op verkopen, dus verwachten we de deur-aan-deur verkoop te gaan beperken. Degenen die Make A Wish willen steunen kunnen dat dan doen op locatie. Of met een vrije gift, of door een kerstkrans te kopen. We hebben inmiddels twee stands. Zowel bij het GlazenHuis als bij de RK-kerk.” Kieran Quartermaine ziet nog een mooie oplossing om de opbrengst te verhogen. “Wij hebben nog een aantal flessen wijn tegen inkoopprijs weten te verkrijgen. Ook die zijn wij bereid in te zetten voor dit goede doel. Kortom, als de deurbel niet heeft geklonken? Kom dan vooral zelf op 10, 11 en 12 december naar het gezellige Kerkplein Dalfsen.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.