Home / archiefcentraal / kerstklanken in het sterrebos

kerstklanken in het sterrebos

De sfeer is vergelijkbaar als met de Stuwzangers, enkele leden zingen ook bij de Stuwzangers, waaronder mensen uit de gemeente Dalfsen. Ze zingen populaire liedjes, met zo nu en dan een uitstapje naar Duits en Engels. Zij gaan om 14.00 uur beginnen met het zingen met een repertoire, waar nu ook Kerstmuziek in voorkomt. Als muzikant hebben ze dit keer onze plaatsgenoot en streekzanger Aalt Westerman opgetrommeld.

Het optreden duurt tot 17.00 uur. Schrijver: “De toegang is gratis, dus het wordt weer gezellig! We gaan wel weer met de pet rond om de kosten hiervan te drukken. Dat is leuker dan entree heffen, maar we rekenen dan wel op uw sportieve bijdrage.”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.