jubileumfeest bij mc de zweef in nieuwleusen

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan één van de meest invloedrijke gitaristen uit de rockgeschiedenis, Rory Gallagher uit Ierland. De helaas veel te vroeg overleden icoon uit de bluesrock werd in 1972 en 1974 Gallagher uitgeroepen tot de beste gitarist van de wereld. Bullfrog Taste Express laat op gepaste wijze zien waarom Gallagher tot de wereldtop behoorde.

Motorclub De Zweef is twintig jaar geleden opgericht door een aantal motorfanaten, liefhebbers van Harley’s, choppers en Engelse motoren. Tegenwoordig hebben leden met motoren van allerlei merken zich aangesloten bij de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.