Home / archiefcentraal / jubileumfeest bij mc de zweef in nieuwleusen

jubileumfeest bij mc de zweef in nieuwleusen

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan één van de meest invloedrijke gitaristen uit de rockgeschiedenis, Rory Gallagher uit Ierland. De helaas veel te vroeg overleden icoon uit de bluesrock werd in 1972 en 1974 Gallagher uitgeroepen tot de beste gitarist van de wereld. Bullfrog Taste Express laat op gepaste wijze zien waarom Gallagher tot de wereldtop behoorde.

Motorclub De Zweef is twintig jaar geleden opgericht door een aantal motorfanaten, liefhebbers van Harley’s, choppers en Engelse motoren. Tegenwoordig hebben leden met motoren van allerlei merken zich aangesloten bij de club.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.