jongste illustratoren van nederland ontvangen exemplaar van hun werk

Daniëlle Stege schreef het prentenboekverhaal. De juf van basisschool De Wegwijzer in Nieuwleusen was zo enthousiast dat ze Daniëlle motiveerde het boek uit te geven. Dit resulteerde in een project op school, waarbij alle leerlingen een tekening bij het verhaal mochten maken. Uiteindelijk zijn Daphne en Meike uitgekozen om het verhaal te illustreren. Het boek is inmiddels klaar. De officiële boekpresentatie vindt plaats op 17 december om 10.00 uur in de school. Er is dan ook gelegenheid om met de auteur en illustratoren in gesprek te gaan.

Dat we hier te maken hebben met de jongste illustratoren van Nederland wordt bevestigd door Gert Gerrits van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO). Bij hem zijn geen jongere illustratoren bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.