jongeren in gesprek met raadsleden in dalfsen

De avond gaat van start met een gezamenlijk buffet. Deze wordt om 18.00 uur geopend, de zaal is open vanaf 17.45 uur. Van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt er gedebatteerd. De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze avond zijn heel divers, van openingstijden van de voetbalkantine tot koopzondagen. Voor dit debat is de organisatie op zoek naar enthousiaste jongeren die aan de hand van leuke stellingen het gesprek aan willen gaan met de raadsleden.

Tijdens het jongerendebat zijn raadsleden aanwezig van de verschillende politieke partijen. Deelname is gratis, opgeven is verplicht en kan tot en met 7 december. Opgeven kan door de naam en leeftijd te mailen naar joyce@smon.nl. Voor meer informatie kan je bellen naar 0529-482121.

Nog meer invloed?
Sem Loggen (18) heeft een idee om te komen tot een jongerenraad of panel in Dalfsen en wil hier graag met andere jongeren over brainstormen. Wie dat wil kan zich aanmelden via jongdalfsen@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.