indoor speelparadijs op camping de kleine wolf

De eerste zone is bedoeld voor de kleinste kinderen. Deze zone is voorzien van veel groen, heuveltjes en educatieve elementen. In deze eerste zone staat een boerderijthema centraal; kinderen kunnen hier oefenen met koe melken, een boter- en kaasspel spelen en koebellenmuziek luisteren. In deze eerste zone staat onder andere ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal. De tractor die er staat kan aangeslingerd worden en middels een spreekbuis kan er ook met anderen gecommuniceerd worden via deze tractor. Naast kruiptunneltjes komt er in deze zone een minitrampoline en een hoek waar kinderen filmpjes kunnen kijken op strobalen.

De middelste zone in de hal is de zone met het wedstrijdelement. Er komen computerspellen die op de grond worden afgespeeld, middels het nieuwe ‘connect and play’. Tevens komt hier een groot innovatie pronkstuk: een parcours, een zogenaamde obstakelrun, waar kinderen tegen elkaar kunnen strijden. Er zijn twee identieke parcoursen met beide een tijdmeting. Als de kinderen het parcours rond zijn kan gelijk de tijdwaarneming bekeken worden op een bord. Zo is er een winnaar van de dag, maar ook een winnaar van de week/maand. Uiteraard zijn zowel kinderen als volwassenen welkom om hier de strijd met elkaar aan te gaan en dagwinnaar te worden!

Driedimensionaal klimparcours
Het hoge deel van het speelparadijs is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Deze zone wordt tien meter hoog en is voorzien van allerlei klimelementen. Kinderen kunnen in de touwen klimmen, klauteren en ontdekken. Daarnaast worden trampolines gebruikt als een soort trap om de hoogte in te komen. Deze klimelementen moeten een uitdaging vormen voor de kinderen, om te kijken of zij steeds een stapje verder en een stapje hoger durven te gaan. Ook hier zijn zowel kinderen als volwassenen welkom om zich uit te leven in deze driedimensionale zone!

Zowel het interieur als alle speelelementen in het speelparadijs krijgen een hele natuurlijke uitstraling, er wordt veel met hout gewerkt. Omdat het speelparadijs naast het restaurant ligt, komt er een tussenruimte tussen deze twee faciliteiten; de buitentuin. De buitentuin is een ruimte die vanuit het restaurant kan worden bediend en waar ouders of grootouders kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen spelen.

Toegankelijkheid
Het Family Fun Indoor Speelparadijs is vrij toegankelijk voor gasten die op de camping staan. Na de opening van het speelparadijs (Pasen 2016) zal het speelparadijs buiten de schoolvakanties ook toegankelijk zijn voor niet-gasten. Een dagje spelen in het speelparadijs kan dan door een dagkaart te kopen. Ook is het mogelijk om een combiticket te kopen voor zowel het speelparadijs als het zwembad. Meer informatie hierover komt tegen die tijd op www.kleinewolf.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.