Home / Carrousels / hulp bij keuze zorgverzekering in ropcke zweers ziekenhuis

hulp bij keuze zorgverzekering in ropcke zweers ziekenhuis

De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering voor iedereen die woont en/of werkt in de gemeenten Dalfsen, Ommen, Twenterand, Hardenberg of Coevorden. De polis biedt extra voordelen voor verzekerden die een verzekering bij Zilveren Kruis, Avéro Achmea of bij ONVZ hebben. Voor veel mensen is de keuze van een zorgverzekering ingewikkeld. Vitaal Vechtdal kiest ervoor om inwoners persoonlijk te informeren, dat behalve op de aangegeven data in Hardenberg en Coevorden ook kan met een persoonlijke afspraak via www.vitaalvechtdalpolis.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.