Home / archiefcentraal / huisartsen geven kerstgift aan vluchtelingen

huisartsen geven kerstgift aan vluchtelingen

Harmie Rengelink nam woensdag in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis de donatie in ontvangst. “Vluchtelingenwerk Nederland is trots dat zoveel inwoners in Nederland en in het Vechtdal in het bijzonder betrokken zijn bij het lot van vluchtelingen. Wij zijn dankbaar voor de ondersteuning en zetten deze in op de plekken waar het het hardste nodig is.”

Refik Kaplan, voorzitter van de medische staf van de Saxenburgh Groep, orthopeed Hilbrand van de Belt, huisartsen Gerda van der Woude (Coevorden) en Eric van den Berg (Ommen), benadrukken de betrokkenheid van alle artsen bij het vraagstuk en hopen dat de bijdrage de nood onder vluchtelingen kan verminderen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.