Home / archiefcentraal / hoe ervaar jij de nieuwe jeugdwet

hoe ervaar jij de nieuwe jeugdwet

De Participatieraad is een brede vertegenwoordiging van inwoners uit de gemeente Dalfsen die de gemeente gevraagd en ongevraagd informeert over de Wmo, participatiewet en jeugdwet. Sinds 1 januari voert de gemeente Dalfsen de jeugdwet uit en is daarmee verantwoordelijk voor alle zorg en ondersteuning aan jeugd (0-18 jaar) en hun ouders bij opvoedingsproblemen.

Om de gemeente zo goed mogelijk te kunnen adviseren wil de participatieraad graag weten welke ervaringen er zijn met de jeugdwet en welke vragen er spelen. Heb je zelf ervaring met de jeugdwet, kom dit vertellen. Heb je als ouder ervaring met de jeugdwet, dan hoort de participatieraad graag hoe je dit ervaart of ervaren hebt. Graag van etevoren aanmelden via info@participatieraaddalfsen.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.