grote regionale vogelshow in trefkoele

Ruim 700 vogels, zoals kanaries, tropen, parkieten, papegaaien, Europese cultuurvogels, grondvogels, en verschillende vruchten- en insecteneters zijn door een groot aantal enthousiaste leden ingeschreven en na de keuring tentoongesteld.

De vogels zijn dinsdag voorafgaande aan de show gekeurd volgens de standaardeisen van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Hiervoor kwamen negen keurmeesters in actie. De vogels worden gekeurd op bijvoorbeeld aftekening, conditie, kleur, formaat en model. Op woensdag zijn de prijzen uitgereikt en donderdag kon het publiek de vogels komen bewonderen.

Voor meer informatie kijk je op www.vogelvrienddalfsen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.