grafisch proeflokaal ommen organiseert open dag

Bezoekers kunnen zelf met de gietijzeren trapdegelpers werken. Voor kinderen is er een leuke prijsvraag, ze mogen het aantal loden letters in een fles raden. Op het formulier met een antwoord vermelden zij ook een e-mailadres. De prijs is een uitnodiging om samen een originele boekenlegger te zetten, drukken en binden.

Op een trapdegel ligt een kleine polymeervorm. In zwart drukken de bezoekers daar een bierviltje met GPO-logo en vaste tekst. Binnenkort organiseert het GPO workshops op het gebied van letterzetten, hoogdruk / letter-press en handboekbinden.

De open dag van het Grafisch Proeflokaal Ommen duurt komende zaterdag van 10.00 toto 16.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.