Home / / glazen huis op kerkplein dalfsen van start

glazen huis op kerkplein dalfsen van start

Erik van den Berg en Jan-Willem Hoorn, dj’s van Vechtdal FM, namen gisteravond 10 december het Glazen Huis op het Kerkplein in Dalfsen in gebruik. De opbrengst gaat dit jaar volledig naar Make A Wish, een vrijwilligersorganisatie die de liefste wens vervult van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Net als in het Glazen Huis van 3FM leven de dj’s op sapjes en worden ze in de gaten gehouden door een diëtiste. De dj’s streven naar een vol aquarium en een volle brievenbus na afloop van de actie. Erik en Jan-Willem zitten exact 48 uur lang opgesloten tussen glazen muren.

Jan-Willem neemt voor de eerste keer plaats in het huis. “Dit is natuurlijk wel vrij speciaal en de allereerste keer”, zei Jan-Willem tegen Vechtdal Leeft. Erik mag inmiddels voor de vierde keer plaats nemen in het Glazen Huis in Dalfsen. “Het is eigenlijk een heel grote eer dat ik er weer voor ben uitgekozen. Een van de mooiste dingen vind ik de sfeer eromheen. En wanneer bijvoorbeeld scholen cheques geven, dat geeft mij echt gewoon kippenvel. Erik laat weten dat dit één van de meest ultieme dingen is die een diskjockey kan doen.” 

Fotograaf Johan Bokma was aanwezig, net als de cameraploeg van Vechtdal Leeft TV:

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/bPumkErGN40″]

Lees ook

Hoe kijkt u tegen de nieuwe coronamaatregelen aan?

DALFSEN – Op dinsdag 28 september en donderdag 30 september is het mogelijk om met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.