Home / Carrousels / gezond leven en werken in een vitaal vechtdal

gezond leven en werken in een vitaal vechtdal

Wat is Vitaal Vechtdal?
Vitaal Vechtdal is een programma in de regio Vechtdal, Coevorden en Twenterand, gericht op gezondheid en vitaliteit. Vitaal Vechtdal wil ziekte voorkomen, door inwoners met zorg en welzijn te ondersteunen op de werkvloer, in het onderwijs, en in de woonomgeving. Doel van Vitaal Vechtdal is minder ziekte, eenzaamheid en afhankelijkheid, meer gezondheid, zelfredzaamheid, welzijn en participatie van de burgers in de regio. Daarvoor zet Vitaal Vechtdal allerlei projecten op, in samenwerking met inwoners en organisaties in het Vechtdal. Denk bijvoorbeeld aan sportprojecten voor jongeren en voorlichting over een gezonde levensstijl.

Vitaal Vechtdal Polis
Op dit moment is de Vitaal Vechtdal Polis één van de meest opvallende projecten van Vitaal Vechtdal. Het is een gratis aanvulling op de landelijke zorgpolissen van Zilveren Kruis, Avéro Achmea en ONVZ. Deze aanvulling biedt verzekerden extra voordelen zoals korting op de zorgverzekering en gratis parkeren bij het ziekenhuis in Hardenberg. De gratis Vitaal Vechtdal Polis is een stimulans voor preventie op het werk, voor welzijn en zorg en is beschikbaar voor de inwoners van de regio Vechtdal, Coevorden en Twenterand. De polis is nog tot en met 31 december 2015 aan te vragen via vitaalvechtdalpolis.nl of via Vrieling Verzekeringen.

Partners van Vitaal Vechtdal
Partners van Vitaal Vechtdal zijn de gemeentes Hardenberg en Ommen, Medrie huisartsen, Saxenburgh Groep (ziekenhuis en ouderenzorg), Vrieling Adviesgroep, Achmea en ONVZ. Daarnaast werken er verschillende organisaties mee aan de projecten die Vitaal Vechtdal organiseert. Kijk voor meer informatie op www.vitaalvechtdal.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.