gezond de winter door met voldoende vitamine b ieb

Mensen die regelmatig lezen hebben minder last van stressgevoelens dan mensen die zelden of nooit lezen. Slechts zes minuten lezen verlaagt je stressniveaus al met 68%. Je krijgt een lagere hartslag, je spieren ontspannen en je stemming verandert. Lezen is effectiever dan muziek luisteren (61% stressverlagend), een kop thee drinken (54%), een wandeling maken (42%) en een computerspelletje spelen (21%). Dit waren de conclusies van neuropsycholoog dr. David Lewis in 2009.

Van 7 december tot en met 6 januari 2016 kan je gratis een proefabonnement van de Bibliotheek nemen. Dat kan via www.gratisbieb.nl of gewoon in de Bibliotheek zelf. Met het proefabonnement krijg je drie maanden toegang tot de collectie van de Bibliotheek, met miljoenen boeken en films, en meer dan 10.000 e-books. De Bibliotheek hoopt hiermee meer mensen enthousiast te maken voor lezen: één van de beste vormen van ontspanning in ons drukke bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.