gewoon lekker genieten bij de rechter van ommen

Uitbaters Herman Hermes en Henk Smit, beiden ook eigenaar van zusterbedrijf Flater Eten & Drinken, proberen bij De Rechter al het goede uit het Vechtdal te halen. Vlees van de Lakenvelder uit Vilsteren, eieren van Schuttert, kaas van de Heileuver, wolvarken uit Witharen, desembrood van bakkerij ten Brinke, enzovoorts.

Chef-kok Marty Hagen maakt hiervan de mooiste gerechten. De laatste week van december wil Marty dit extra onder de aandacht brengen. De Rechter heeft dan de hele week twee knallende aanbiedingen. De kleintjes uit de kaart, zeg maar proeverij van de kaart, vier gangen met elk twee gerechtjes uit de kaart voor €27,50 per persoon. Daarnaast biedt De Rechter een 3-gangen menu a la carte aan voor €30,- per persoon. Uiteraard kan je bij De Rechter ook terecht voor een kopje koffie of een lekker broodje.

Kerst
Wel hebben Flater en De Rechter ervoor gekozen om 1e kerstdag gesloten te zijn. “We hebben dit jaar drie kerstdagen”, aldus Herman. “Wij kiezen dit jaar voor 2e en 3e kerstdag, gewoon omdat dit op zaterdag en zondag valt”, vult Herman aan. Direct nadat Sint het land verlaten heeft, gaat de crew van De Rechter het bedrijf in kerstsfeer omtoveren. Lekker genieten van de kaart of het speciale kerstmenu dat voor je wordt samengesteld.

Samen met Flater steekt De Rechter sterk in op samenwerking met zowel horeca, Bissingh, gemeente en winkeliers om de komende jaren Ommen op de kaart te zetten. Denk aan koopzondag, Koningsdag, Bissingh, kerstfair, enzovoorts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.