fleur en tonke uit ommen leukste sintersongwriters

Omdat de twee meiden nu tot de leukste sintersongwriters van Nederland behoren, mochten zij hun zelfgeschreven liedjes deze week opnemen in de Wisseloord Studios: de studio waar ook grote artiesten, zoals de Rolling Stones en Tiësto, nummers hebben opgenomen. Tijdens de opname zongen de kinderen, onder toeziend oog van hun familie, de sterren van de hemel.  Het warenhuis wil met dit gebaar het Sinterklaasfeest teruggeven aan de kinderen. Heel Nederland kan de tien leukste Sintersongs vanaf 4 december via Spotify beluisteren.

Het liedje van Fleur en Tonke heet ‘Lieve man’ en gaat over Sinterklaas en de kleur van de pieten. In hun nummer zingen de songwriters dat het hen niet uitmaakt welke kleur de pieten hebben: zolang er maar er maar pieten zijn! “We hebben het liedje al gezongen voor de pieten en die vonden het erg mooi. Ze vonden het zelfs zó mooi dat we extra veel pepernoten hebben gekregen. Ons liedje heeft vast meer ‘swag’ dan oude sinterklaasliedjes”, aldus Fleur en Tonke.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/dX2ZuOaJmls”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.