Home / archiefcentraal / familievoorstelling brammetje baas in de carrousel

familievoorstelling brammetje baas in de carrousel

Brammetje Baas is een vrolijke, kleurrijke show vol korte avonturen waarbij jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang en dans een hoofdrol spelen. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tamara Bos.

Brammetje heeft heel veel vragen in z’n hoofd. Hoeveel kopjes passen er op een stapel? Hebben mieren ook klaarovers om veilig over te steken, of kun je ze beter een handje helpen? Als je op een stoel kunt zitten, kan een stoel dan ook op jou zitten? Hoeveel woorden zijn er met een ‘oe’? Hoe zou het zijn als álle woorden een ‘oe’ hadden?

Allemaal vragen die Brammetje Baas zichzelf stelt. Vragen waar zijn hoofd mee volstroomt. Brammetjes hersenen zitten nooit stil en hij zelf daarom ook niet. Brammetje is een gewone jongen. Hij is dromerig én druk. En beweeglijk, soms zo beweeglijk dat hij er zelf moe van wordt. Misschien is hij toch niet zo’n heel gewone jongen. Voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone en ongewone mensen vanaf zeven jaar.

Kijk voor meer informatie op www.brammetjebaas.nl of de Facebookpagina. Kaarten zijn te bestellen via www.theatercarrousel.nl en kosten €10,00.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.