Home / archiefcentraal / emsland judokas slepen prijzen in de wacht

emsland judokas slepen prijzen in de wacht

De judoka’s van Sportcentrum Emsland hebben afgelopen zaterdag, 5 december, aardig wat prijzen in de wacht gesleept op het Opstaptoernooi van Judoschool Haagsma in Hengelo. De vereniging laat weten: ‘‘Het was een erg leuk en gemoedelijk toernooi met voor iedereen een prijs. De deelnemers werden ingedeeld in verschillende poules met ongeveer hetzelfde niveau’’.

Van Emsland vielen de volgende judoka’s in de prijzen: een derde plaats was er voor Terrie Dam, Mitch Koppelman, Thomas Dam, Jan Treur, Jack Koppelman en Megan Geertman. Vervolgens werden Lotte Klijnstra, Rowin Woertink en Ian Geertman tweede. Coach Frank Ningbers is hartstikke tevreden.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.