Home / archiefcentraal / dtv84 organiseert tafeltennistoernooi voor basisscholen

dtv84 organiseert tafeltennistoernooi voor basisscholen

Op 20 en 27 januari wordt de strijd weer aangebonden achter de tafeltennistafel tijdens ‘PingPong the BATTLE!’. Op woensdagmiddag 20 januari strijden leerlingen uit groep 5/6 om de prijzen, een week later, op woensdag 27 januari, is groep 7/8 aan de beurt. Beide dagen begint het programma om 14.00 uur en is rond 17.00 uur de winnaar bekend.

Om mee te doen heb je enkel sportkleren nodig. Voor een tafeltennisbatje kan, mocht je dit niet hebben, worden gezorgd. Wil je meedoen of graag wat meer informatie? Stuur dan een e-mail vóór 15 januari naar willianneschipper@gmail.com en vermeld daarin je naam, school, groep en telefoonnummer!

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.