downtown nouwels centrum van specialistische logopedie

Downtown Nouwels wordt geopend door praktijkhouder Caroline Nouwels. De hele dag worden presentaties voor alle belangstellenden gehouden en lezingen specifiek voor zorgprofessionals. De focus van dit programma ligt op de specialisaties van de praktijk te weten, logopedie bij baby’s met eet- en slikproblemen, logopedie bij Downsyndroom & logopedie bij schisis (lip-, kaak- en of gehemelte spleet). Deze presentaties en lezingen zijn voor iedereen toegankelijk. Voor (oud-)cliënten van de logopediepraktijk en hun familie zijn de presentaties gratis. Van (zorg)professionals, leerkrachten en leidsters van kinderopvang, peuterzalen wordt een kleine bijdrage van €15,00 per persoon gevraagd. Voor de kinderen van ouders die een presentatie willen bezoeken, is goede opvang geregeld. Downtown Nouwels is een leerzaam feest voor iedereen.

Het programma biedt nog veel meer. Op verschillende pleinen van de locatie worden leuke gratis activiteiten aangeboden waaraan ouders en kinderen kunnen deelnemen, zoals een schaatsbaan, sneeuwballen gooien, kidsdance, schminken, workshop sieraden maken, knieperties bakken en meer. De stands op de informatiemarkt geven de bezoeker informatie over de verschillende professionals uit de regio. En een jubileum is natuurlijk ook een feest. Vanaf 14.00 uur roept de band Memory Lane herinneringen op aan de afgelopen 25 jaar door muziek uit het verre en nabije verleden te spelen. Er is een verloting van mooie prijzen, zoals toegangskaarten voor het Dolfinarium.

Na enkele jaren in zieken- en verpleeghuizen in de regio te hebben gewerkt, startte praktijkhouder Caroline Nouwels op 13 december 1990 haar eigen logopediepraktijk in Staphorst. Na een aantal jaren werd de praktijk uitgebreid met medewerkers en locaties. Langzamerhand is de praktijk toegegroeid naar haar specialismen. Bij Nouwels Logopedie ligt de focus op preverbale logopedie, logopedie bij Downsyndroom en logopedie bij schisis. Het team bestaat uit 5 logopedisten op 6 vestigingen: in Staphorst (2), Nieuwleusen, Balkbrug, Zwolle en Dalfsen. Leuk om te melden: moeder en dochter werken in dezelfde praktijk!

Tijdens Downtown Nouwels wordt de kennis en praktijkervaringen van de afgelopen 25 jaar gedeeld met cliënten, collega’s en zorgprofessionals. Kijk voor meer informatie op www.downtownnouwels.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.