Home / archiefcentraal / deuroe veuroe sluit jaar positief af

deuroe veuroe sluit jaar positief af

In het nieuwe jaar zijn de openingstijden gewijzigd: op dinsdag tot en met vrijdag is de winkel open van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Van Blijswijk is blij met de ontwikkelingen van de kringloopwinkel: “Steeds meer mensen weten ons te vinden. Ook via Marktplaats, waar we adverteren en ook door onze facebookpagina waar we regelmatig berichtjes plaatsen. Dat kunnen leuke weetjes zijn maar ook eendagsacties.” Positieve berichten krijgt ze over de haal- en bezorgdienst van de kringloop.

Van Blijswijk: “Afgelopen jaar hebben we de kledingbank kunnen ondersteunen door hen mooie opbergrekken en kledingrekken te schenken die bij ons binnen zijn gekomen.” De kringloop heeft zelf een groot deel van de inventaris van de Wibra op mogen halen waardoor de eigen winkel nog mooier is gemaakt. Over de inbreng van het Arcabo gebeuren stelt ze: “Het was veel werk, maar het heeft ook de pot weer goed gespekt.”

Het motto ‘deuroe veuroe’ spreekt veel bezoekers aan. De mensen weten dat de opbrengst van de kringloop op de een of andere manier weer ten goede komt aan Nieuwleusen. Bij de kringloopwinkel zijn twintig vrijwilligers actief. Van Blijswijk tot slot: “Nieuwkomers zijn altijd welkom.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.