derde editie mtb dhuzes in lemelerveld

Door deel te nemen aan deze toertocht zet je je in voor de goede doelen. Het idee voor deze Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes komt van de deelname van Team Sukerbiet in 2014 aan de Alpe d’HuZes waarbij we de Alpe d’Huez tot zes keer beklommen om zo geld in te zamelen voor het KWF. Ook deze toertocht wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de goede doelen. Alle opbrengsten gaan naar de goede doelen van Team Sukerbiet van dit jaar: Het Ronald McDonald Kinderfonds en het KWF kankerbestrijding. Met Roelofs Lemelerveld zijn we blij dat we een sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken.

Op zondag 13 december kan gestart worden tussen 8.30 uur en 11.00 uur aan de Oude Dijk 1a in Dalmsholte. Inschrijven kan op de dag zelf, er is geen voorinschrijving. Elke deelnemer ontvangt een stuurbordje waarop het aantal afgelegde rondjes vermeld wordt. De kosten voor deelname bedragen €10,00 en kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Aan het eind van elke ronde is een verzorgingspost aanwezig om weer op krachten te komen. Team Sukerbiet organiseert deze tocht in samenwerking met Cycling Lemelerveld.

De Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes is een van de sportieve activiteiten die dit jaar door Team Sukerbiet worden georganiseerd om in het jaar 2015/2016 geld in te zamelen voor het ondersteunen van goede doelen. Noteer alvast in de agenda de ACON Kerstwandeling op zondag 20 december en de Multimate Team Sukerbiet Trailrun 2016 op zondag 21 februari. Meer info over de activiteiten en de goede doelen is terug te vinden op www.teamsukerbiet.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.