Home / archiefcentraal / de kleine wolf verkozen tot nummer een camping van nederland

de kleine wolf verkozen tot nummer een camping van nederland

Camping de Kleine Wolf is als enige Nederlandse camping in de categorie ‘Mooiste camping in Europa voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar’ genomineerd. In de maand oktober publiceerde de ANWB een longlist met camping die in de voorronde van de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’. De Nederlandse kampeerders hebben massaal gestemd op hun favoriete camping. Per categorie zijn vier Europese campings overgebleven. Een jury, bestaande uit de ANWB-campingspecialisten en kampeerders, kiest hieruit de winnaar. Deze wordt op 13 januari 2016, tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht, publiekelijk bekend gemaakt.

Luxe, comfort en kwaliteit zijn de pijlers van De Kleine Wolf. Camping de Kleine Wolf is een vijf sterren camping, wat hen onder andere de predicaten ADACSuperplatz, ANWB-Eurotopcamping en beste kindercamping van Europa in 2011 opleverde. Tevens hebben zij in 2013 de ANWB innovatie-award in ontvangst mogen nemen. Ondanks dat de camping al vele mooie prijzen op haar naam heeft staan, is de directie van camping De Kleine Wolf nog steeds erg dankbaar voor elke prijs die zij in ontvangst mag nemen.

Overdekt speelparadijs
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van het ‘Family Fun Indoor Speelparadijs’ op Camping de Kleine Wolf. Het overdekte speelparadijs wordt de perfecte locatie voor het hele gezin om zich uren te vermaken. Er komen drie zones in het speelparadijs; een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met een wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Het Family Fun Indoor Speelparadijs wordt geopend met Pasen in 2016. De indoor speelhal zal te zijner tijd ook geopend worden voor dagrecreanten; dat betekent dat buiten de schoolvakanties om ook niet-gasten welkom zijn in het speelparadijs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.