de gazelle doet goede zaken tegen ovc21

Door een overwinning in de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft De Gazelle goede zaken gedaan in de klasse 4H. Thuis werd OVC ’21 met 2-0 verslagen. De doelpunten werden gescoord in de 11e en 47e minuut.

Volgens Nico Kats, de trainer van OVC, was de nederlaag onverdiend. “In de eerste helft hebben wij meer balbezit en ook aanspraak op een doelpunt. We scoren niet en de tegenstander doet dat wel en dan loop je achter de feiten aan.” De oefenmeester had verwacht dat zijn team gretiger zou zijn, maar kan niet verklaren waarom dit in grote delen van de wedstrijd achterwege bleef. Kats is niet geheel tevreden over de eerste seizoenshelft. “Ik hink een beetje op twee gedachten. We begonnen goed met een paar overwinningen achter elkaar, maar daarna vielen we terug. Maar ik denk dat als we in de tweede seizoenshelft goed gaan trainen en hard blijven werken, dat we dan nog een aardig woordje kunnen meespreken.” De eerstvolgende wedstrijd na de winterstop voor OVC is op 24 januari uit tegen ABS uit Bathmen.

De trainer van De Gazelle, Richard van den Berg, was niet bereikbaar voor commentaar. De Gazelle, dat na de overwinning zevende staat met 18 punten uit 12 wedstrijden, speelt zijn volgende wedstrijd eveneens uit tegen ABS, maar dan een week eerder (17 januari). OVC’21 is dan nog vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.