Home / archiefcentraal / de duikbril van ommy is gevonden

de duikbril van ommy is gevonden

Alle hints zijn op de voet gevolgd en na heel wat puzzelwerk is de duikbril gevonden. Dinsdag rond het middaguur kwam de winnaar zich melden bij de receptie van het zwembad, waar hij vroeg om kluisje met nummer 25 te openen. Met een grote glimlach op zijn gezicht toverde hij de duikbril van Ommy uit het kluisje. Op vrijdagavond 18 december werd de prijs door mascotte Ommy zelf aan de winnaar overhandigd. Stan mag maar liefst een half jaar lang gratis zwemmen met zijn familie in Zwembad Carrousel.

Selfie-actie
Om ervoor te zorgen dat iedereen zou helpen met zoeken zijn er in de gemeente Ommen duikbrilletjes verspreid met daarop de boodschap dat de mascotte van het zwembad zijn duikbril kwijt was. De vinders van de duikbrilletjes konden hun selfie insturen via de Facebookpagina van Zwembad Carrousel of per mail via info@carrousel-ommen.nl om zo kans te maken op vrijkaartjes voor het zwembad. De winnaars van de vrijkaartjes zijn Relinde Gerbers, Diane Smits, Jarne en Sven en de leerlingen uit groep 1 en 2 van SBO Johan Seckelschool uit Ommen. De winnende foto’s staan ook op de Facebookpagina van Zwembad Carrousel. De winnaars kunnen contact opnemen met de Carrousel door een mail te sturen naar info@carrousel-ommen.nl of door een bericht te sturen op de Facebookpagina.

Binnenzwemmen in de Kerstvakantie
Ommy is blij dat zijn duikbril weer terecht is en is gedurende de kerstvakantie weer lekker in het zwembad te vinden. Wil jij tijdens de koude dagen ook binnen zwemmen? Van conditietraining, groepslessen tot veel speelplezier, alles is mogelijk in het centraal gelegen binnenzwembad. Kijk voor actuele openingstijden op www.carrousel-ommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.