dansschool elle danse zet zich in voor het goede doel

Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Ze doen onderzoek naar kinderspierziekten om zo te weten te komen hoe spierziekten ontstaan en wat er eventueel aan gedaan kan worden. Zo is te lezen op www.spierenvoorspieren.nl dat hun missie ook is: samen een vuist maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Dansschool Elle Dansé wil de stichting hier in steunen. Ze zouden graag zien dat alle kinderen in Nederland de kans krijgen om vrij te kunnen dansen. Omdat dit aansluit bij de doelen van stichting Spieren voor Spieren is er voor deze top stichting gekozen. Wil jij ook wat doen? Verstuur dan de kerstgroet en doneer je geld aan stichting Spieren voor Spieren.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/t5B8avcj4j8″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.