dalfsen verliest in spektakelstuk

Trainer Peter Reumer van SV Dalfsen vond dat SV Zwolle beter aan de wedstrijd begon. “Wij lieten ons teveel aftroeven in de duels. En daardoor kwamen we ook steeds achter. We gaven de doelpunten veel te makkelijk weg.” SV Zwolle stond in het eerste half uur met 2-0 voor. In de 35e minuut deed Wouter Middelveen wat terug namens Dalfsen. Vlak voor rust bracht SV Zwolle het verschil weer terug naar twee doelpunten. Vlak daarna maakte Fernandez Pruik van Dalfsen de aansluitingstreffer.

“In de rust hebben we een omzetting gedaan. Daardoor kregen we meer grip in de wedstrijd. En waren we beter dan in de eerste helft”, aldus Reumer. SV Zwolle maakte in de 57e minuut de 4-2. Dalfsen bracht in de 63e minuut de spanning weer terug door de 4-3 te maken. “In het laatste kwartier waren we steeds aan het aanvallen. We hadden nog wel een doelpunt verdiend. Maar het doelpunt viel niet”, vertelt Reumer.

Dalfsen staat door de nederlaag op de vierde plek in 4H met achttien punten. Volgende week zondag staat voor Dalfsen een thuiswedstrijd tegen De Gazelle op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.