Home / archiefcentraal / cu coffeeshops blijven weren uit dalfsen

cu coffeeshops blijven weren uit dalfsen

“Voor ons is het geen reden om anders tegen coffeeshops aan te kijken”, reageert fractievoorzitter Luco Nijkamp van de ChristenUnie Dalfsen. “Misschien kan er wettelijk wel van alles, maar dat wil nog niet zeggen dat we het ook graag willen. Voor ons blijft de insteek dat coffeeshops over het algemeen weinig goeds opleveren voor de bezoekers en de omgeving. Dat het juist daarom beter is ze te weren, dan te faciliteren. Zeker in een dorp als Dalfsen, waar nog geen coffeeshop is.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.