cafe calluna klaar voor de feestdagen

25 december: Potstoten
Potstoten is een afvalrace voor iedereen. Het is een van de meest laagdrempelige onderdelen van de biljartsport. In tegenstelling tot biljarten gaat het bij potstoten niet om drie ballen maar om slechts twee ballen. Je moet met de ene bal de andere raken. Lukt dat, zit je in de race.. Het enige obstakel vormt ‘de pot’: een soort kistje dat op het biljart staat. Aan alle vier zijden van de pot zit een gat waar een biljartbal doorheen kan. Deze pot vormt de grootste hindernis en staat vaak in de weg. Een spel dat door iedereen gespeeld en gewonnen kan worden! We starten om 20.00 en het inschrijfgeld is het prijzengeld!

26 december: Nasty Punch
Nasty Punch, een doet de oude tijden herleven! Lang haar, Glamoutfits ,oogschaduw en het publiek in gescheurde jeans, leren jassen en cowboylaarzen, terug naar de jaren ’80 en ’90. Met covernummers van oa. Whitesnake, Van Halen, Skid Row en Mötley Crue
De band bestaat uit een aantal bekende namen uit de rock scene: Iris Boanta (zang), Alex Schaedler (gitaar) Heiko Munk (bas) en Ulf S. Gokeler (drums) Aanvang 21.00. Kijk ook eens op www.nastypunch.com.

31 december: Oud en Nieuwfeest
Vanaf s’middags 14.00 doorlopend geopend tot 06.00. Carbid schieten, eten, drinken, vuurwerk en er zijn nog slaapplekken over! Reserveren hiervoor is gewenst!

16 januari: On the cover
Rockband ON THE COVER wie kent ze niet , de bijna oudste rock cocerband van Overijssel , On The Cover ! De Ban bestaat, met wat bezettingswisselingen, al ruim 20 jaar.

13 februari: Van Halen Tribute
De beste nummers van Van Halen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.